Μεταπτυχιακά Πανεπιστημίου Frederick

Μετά τη μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση στα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου για το χειμερινό εξάμηνο 2015, θα επιθυμούσαμε να σας ενημερώσουμε  ότι έχει ξεκινήσει ο νέος κύκλος εγγραφών για το εαρινό εξάμηνο 2016.

·         Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ειδική Εκπαίδευση στοχεύει στην παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, οι οποίες είναι απαραίτητες για την εκπαίδευση και υποστήριξη των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα γενικά και τα ειδικά σχολεία.. Το πρόγραμμα αυτό θα παρέχει επιστημονική ενημέρωση όσον αφορά τον εντοπισμό, την αξιολόγηση αλλά και την αντιμετώπιση παιδιών με ειδικές ικανότητες.

 

·         Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στα Αναλυτικά Προγράμματα και τη Διδασκαλία

Το Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επιστήμες Αγωγής: Αναλυτικά Προγράμματα και Διδασκαλία» δίνει έμφαση στην οριοθέτηση και την ανάδειξη των δεσμών μεταξύ των αναλυτικών προγραμμάτων, της διδασκαλίας, της αξιολόγησης και του τρόπου που οι διαδικασίες αυτές επηρεάζουν την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής πολιτικής που χαράσσουν τα κράτη.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ειδικεύσεις:
- Εκπαιδευτική Τεχνολογία
- Παιδαγωγική-Διδακτική Ηγεσία, και
- Γλώσσα και Πολυγραμματισμός

 

·         Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Σχολικών Μονάδων

 

Η σημασία της αποτελεσματικής οργάνωσης και διοίκησης σχολικών μονάδων αλλά και των εκπαιδευτικών συστημάτων έχει πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. Σε μια εποχή όπου οι κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές αλλαγές είναι συνεχείς και ραγδαίες και ταυτόχρονα οι απαιτήσεις για παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης μεγαλύτερες από ποτέ, η ανάγκη για προετοιμασία κατάλληλων διοικητικών στελεχών έχει φτάσει στο υψηλότερο της σημείο. Η αναγνώριση της σημασίας της αποτελεσματικής σχολικής ηγεσίας είναι πλέον καθολική από ερευνητές, ακαδημαϊκούς, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Τα προγράμματα:

*       Είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

*       Έχουν ελάχιστη διάρκεια φοίτησης 18 μήνες. Δεν απαιτείται η μετάβαση στη Κύπρο.

*       Οι εξετάσεις διενεργούνται σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδος.

*       Οι εργασίες και οι εξετάσεις παραδίδονται στην Ελληνική γλώσσα.

*       Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Ελληνική

Λόγω της αυξημένης συμμετοχής στα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα έχει δοθεί παράταση στις εγγραφές για το εαρινό εξάμηνο 2016 έως τις 3/2/2016.

Θα παρακαλούσαμε όπως προωθήσετε το παρόν email στους συναδέλφους σας για την εξαιρετική δυνατότητα που τους δίνεται να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα στην ελληνική γλώσσα σε εξαιρετικά προνομιακό κόστος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.metaptixiaka.frederick.edu.gr ή επικοινωνήστε μας στο 2105319669.   

Με εκτίμηση,

Κουμαριανός Κωνσταντίνος

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ? ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

ΣΤΡ/ΧΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 62

ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 2105319669

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share

Ημερολόγιο άρθρων

May 2016
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5